vit logga för hemsida
Hotellrum
Dubbelrum-2

Dubbelrum Superior

Ett dubbelrum i större storlek (ca 22m²) med en antingen hel madrass (180cm), eller möjlighet till delning för separata sängar (210cm). Separerad dusch och toalett kan förekomma. Skrivbord med stol samt sittgrupp finns. Tekokare med tillbehör för kaffe och te tillkommer. Plats för extrasäng mot en avgift.

Boka Här
Dubbelrum-1

Dubbelrum

Ett dubbelrum (ca 18m²) med en antingen ihopsittande säng (160cm), eller möjlighet till delning för separata sängar (180-210cm). Separerad dusch och toalett kan förekomma. Skrivbord med stol samt mindre sitt grupp finns.Boka Här
Dubbelrum-small

Dubbelrum Small

Ett dubbelrum i mindre storlek (ca 15m²) med en queensize bädd (160cm). Separerad dusch och toalett kan förekomma. Skrivbord med stol samt mindre sitt grupp finns.

Boka Här
Enkelrum-1-2

Enkelrum

Ett enkelt inrett rum för en person. Separerad dusch och toalett kan förekomma. Skrivbord med stol samt bekväm fåtölj finns på rummet.
Boka Här

Kompisrum

Ett dubbelrum med två enkelsängar, separerade av en halvvägg. Har ett badrum med toalett och dusch. Ett skrivbord med tillhörande stol samt mindre sittgrupp finns. TV till vardera säng förekommer.Boka Här

Familjerum

Ett större rum med dubbelsäng (delbara madrasser), samt en bäddsoffa som man får bädda upp själv om inte annat anges. Rummet har två tv och två toaletter (varav endast en med dusch). Befinner sig på första våningen och kan därför medföra viss gatuljud.

Boka Här

Lägenhet

En 2 rumslägenhet på ca 75m², med badrum, kök och förråd med tvättmaskin. Lägenheten har spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp/frys och kaffe- samt tekokare. I vardagsrummet ryms en extra säng så att två personer kan bo i lägenheten. Hyrs endast ut vid minst 5 nätter.

Boka Här
Scroll to Top